100% online

Ledarskapsutbildning

Den här kursen ger dig verktygen för att utveckla dig själv, medarbetarna och organisationen. Våra erfarna utbildare har valt ut det viktigaste för att bli en bra chef.

Tack vare att utbildningen hålls online genomförs den enkelt för såväl stora som små grupper. Med personlig coachning och företagsanpassat innehåll blir kursen relevant för era medarbetare. 

Image

Ledarskapsutbildning - Online

Om kursen
Du får lära dig det viktigaste i rollen som chef. D.v.s. hur du leder på ett positivt och konstruktivt sätt. Vi baserar utbildningen på den senaste forskningen inom Organisational Behaviour Management (OBM) och Nudging, som fick nobelpriset 2017.

Utbildare är Peter Fichtel och Leif E. Andersson. Peter jobbar dagligen med att stötta och utveckla chefer på några av Sveriges största organisationer. Leif har varit vd, är psykolog och författare till flera böcker om ledarskap.

Under programmet är Peter din coach via Teams. Du får också utbildning tillsammans med andra i live webinars och en utbildningsapp. I appen får du uppgifter att göra, som stärker din förmåga att leda.

Utbildningsprogrammet är 100 % online, det spelar ingen roll var i Sverige du sitter. Den här utbildningsformen är väldigt uppskattad tack vare att man får en personlig dialog samtidigt som det är tidseffektivt. Många uppskattar också utbildningsappen.

Kursinnehåll

 • Vad är ledarskap - Grundläggande synsätt på ledarskap och de man leder
 • Beteendefokus och OBM
 • Definiera uppdraget och utmaningarna - Problemlösning
 • Vems är ansvaret?
  • Hur agerar du som ledare beroende på vem som äger frågan
  • Aktivt lyssnande – Lyssnandets delmoment och intervjuteknik
 • Förändringsledning
 • Motivation och feedback 
 • Coachning och konflikthantering

 

För vem
För dig som vill lära dig mer om att vara chef och få stöd av evidensbaserad forskning.

Förkunskaper
Under utbildningen får du en coach och coachningen anpassas efter dina förkunskaper.

Omfattning och metod
Programmet är ca 9 veckor långt och utbildningstiden med lärare är ca 9 timmar per deltagare, varav 4 timmar består av coachning. Tid för självstudier tillkommer. Alla kurstillfällen har ca en veckas mellanrum för att du ska hinna göra övningarna.

Via appen ”GameChanger Bisevo” får du en lathund i fickan och påminnelser i vardagen som hjälper dig att träna mellan utbildningspassen. Appen guidar dig i de viktigaste färdigheterna för ditt ledarskap.

Våra utbildare är erfarna chefer och utbildare. 

Kursintyg
Efter genomförd kurs utfärdas ett kursintyg.

 

Kursflöde

Image

- Referenser -

"Under min tid som Teamleader på MTG använde vi oss av Bisevos tjänster för att utveckla vår förmåga att coacha och leda ett team på 22 st medarbetare.
Med en kombination av bra pedagogik och humor så såg man alltid fram emot nästa session.
Om du vill bli en bättre ledare och coach så rekommenderar jag Niclas och Bisevo!"

Emil Sewerin. Blev årets ledare på MTG/Viasat i Augusti 2018. Ett år efter utbildningen!

 EMIL SEWERIN
Team leader, MTG 

MTG Logo Medium Red PNG 


 "Peter Fichtel har under flera år varit mitt personliga stöd och utvecklingscoach i frågor som rört min personliga utveckling, min utveckling som chef och utveckling av min verksamhet på Scania. Som en del av detta har Peter också arbetat med ett flertal chefer och specialister i verksamheten på i liknande upplägg som för mig själv. Med tydliga och konkreta träningsaktiviteter och stor kompetens kombinerat med en varm och inkännande personlighet har Peter bidragit till min och verksamhetens utveckling långt mer än vad jag kunnat sätta som mål.

Är du nyfiken på personlig utveckling och utveckling av verksamhet så rekommenderar jag Peter."

 MATS FLODIN
Senior Supplier Development Advisor, Scania

Bildresultat för scania logo

Image

Har du frågor om kursen eller vill boka din plats? Hör av dig till oss!

Bisevo Logo
Kontakta oss

Kistagången 12
164 40 Kista
Tel. 08-121 31 61
Email: info@bisevo.se