apr
22

Gamification för att uppnå mål - 5 tips

Gamification, ibland även kallat spelifiering, är en metod som bygger på att använda sig av element från spel och idrott, i en vanlig värld – till exempel på en arbetsplats. Det handlar ofta om att stimulera goda vanor! Metoden blir allt mer populär bland företag världen över.

Många företag gör misstaget att stirra på nyckeltal. Ett fotbollslag skulle aldrig bara titta på hur många mål dom gjorde och var i tabellen dom ligger. Det är relevant data men det skapar ingen förbättring!

Om man i stället bryter ner det till vad varje person kan göra och belönar arbetet under processen, då kan magiska saker hända!

I den här artikeln går vi igenom fem tips på hur du kan använda gamification för att nå nya framgångar för företaget.

Fortsätt läs mer
  93 Träffar
Taggad i:
mar
09

Nya årsavtal

Vi är glada över förtroendet att få flera nya årsavtal. Det är bland annat Siemens, Mellanskog och Acolad.  Alla tre jobbar med spel för att må bra och utveckla relationer. Relationer som deltagarna har både internt och externt

  160 Träffar
Taggad i:
jun
15

4 framgångsfaktorer för mötesbokning

Att ha ett jämnt flöde med kundmöten är avgörande för att lyckas med B2B-försäljning. Ibland är det svårt att få till, men att boka kundmöten kan vara ganska enkelt. Här är våra bästa tips!      1. Rätt inställningNi gör bra leveranser och hjälper era kunder. Det gör inget att vissa inte vill ha ett möte.Misslyckandet bestå...

Fortsätt läs mer
  184 Träffar
Taggad i:
Bisevo Logo
Kontakta oss

Kistagången 12
164 40 Kista
Tel. 08-121 316 16
Email: info@bisevo.se