Nu öppnar vi dörrarna till våra kurser

I sex år har Bisevo erbjudit företagsanpassade utbildningar för chefer och säljare, till bolag som Midroc, ÅF, BillerudKorsnäs och Actic. Nu ser vi en ökad efterfrågan från personer som vill boka en egen utbildningsplats, därför öppnar vi dörrarna till våra schemalagda kurser.

Inledningsvis kommer vi att erbjuda öppna kurser inom följande områden:

  • Ny som chef – Kursen ger verktyg för att utveckla dig själv, dina medarbetare och din organisation. Boka nu
  • Presentationsteknik – Du lär dig kommunikationens grunder, hur du genomför en bra presentation och når fram med ditt budskap. Boka nu
  • Säljutbildning B2B – Kursen tar upp samtliga delar i säljprocessen med fokus på hur du blir en uppskattad partner för dina kunder. Boka nu
  • Mötesbokning – Bli en framgångsrik mötesbokare. På kursen får du hjälp att skapa din egen mötesbokarpitch. Boka nu

Upplägget och innehållet är något utöver det vanliga:

  • Vi varvar kurstillfällen med coachning vilket gör hela utbildningen mer personligt anpassad. 
  • Utbildningsdagarna sprids ut med ca två veckors mellanrum. Det gör att du som kursdeltagare får tid att prova dina nya kunskaper innan vi ses igen. Jämfört med en utbildning som löper under två dagar så ökar lärandet när du får tid för reflektion.
  • E-learning är en del i vår utbildningsmodell. Via vår app får du tillgång till ljudfiler och filmklipp, exempelvis för att repetera hur du gör ett bra kundbesök eller hur du bokar ett möte.
  • Vår gamification-app gör det enklare och roligare att göra mer av rätt saker. Den är ungefär som en stegräknare eller Runkeeper, men för aktiviteter i din yrkesroll. Det motiverar till personlig utveckling och är frivilligt att använda.

Våra utbildningar innehåller mer än traditionella öppna kurser, men våra priser är inte högre. Säkra din kursplats och anmäl dig redan nu!

Bisevo växer och anställer Niclas Rasmusson
Förhandlingsteknik för fastighetsmäklare
Bisevo Logo
Kontakta oss

Kistagången 12
164 40 Kista
Tel. 08-121 316 16
Email: info@bisevo.se