flageng

ban coachning

 

Chefscoach, affärsmentor

Personlig coachning är en kraftig och effektiv metod att hjälpa individen att utvecklas.

Genom en lösningsfokuserad samtalsteknik hjälper coachen att tydliggöra och utveckla medarbetarens förmågor vilket är givande för såväl medarbetaren som företaget. Tillsammans med medarbetaren sätter coachen upp en plan och uppmuntrar och handleder under vägen.

Coachning handlar inte om att ge färdiga svar utan om att hjälpa medarbetaren att hitta sin inre drivkraft för att uppnå sin fulla potential.

Våra coacher är erfarna chefer och företagsledare och vi är noga med att matcha era önskemål med rätt coach.

Coachningen kan också vara en del av ett ledarskapsprogram.

Det här är delar av en artikel som är skriven av företagande.se
”Vad är det egentligen som gör ett företag framgångsrikt? Är det möjligt att utröna ett specifikt tillvägagångssätt för att nå dit? Enligt en ny studie, utförd av den ideella organisationen Endeavors, är svaret på dessa frågor ”Ja”: Endeavors studie omfattar intervjuer med nästan 700 grundare. Man fann att gamla sanningar om vad som gör ett företag framgångsrikt, såsom att koppla samman grundare med investerare och således införskaffa sig riskkapital, är inte den mest avgörande faktorn".

Istället fann man att företagens stadga i mångt och mycket låg i dess förekomst av starka och engagerade mentorer. Av de bolag som klarade kraven hade nämligen en tredjedel av dem personliga och starka band till andra framgångsrika bolag och dess grundare. Vi har sett exempel på det tidigare, bland annat i det uppenbara värdet av relationen mellan Mark Zuckerberg och den nu avlidne Apple-grundaren Steve Jobs. Men även i Dropbox-duon Arash Ferdow och Drew Houstons nära kontakt med Ali och Hadi Partovi.

Slutsatsen är således tydlig: Vikten av att ragga riskkapital bör tonas ned samtidigt som ett ökat fokus bör läggas på skapandet av starka mentorskapsprogram.

Rhett Morris listar mentorskapets tre grundregler:
1. Det behövs en mentor som vet vad som krävs för att största möjliga framgång ska nås.
2. Mentorerna bör vara selektiva i sitt fokus och i första hand angripa företagets mest kritiska frågor.
3. Kontinuitet i kontakten mellan bolag och dess mentorer är A och O för att mentorskapet ska bli lyckat.

KONTAKTA OSS

 


Besök oss

Bisevo Business Evolution AB
Kistagången 12
164 40 Kista

Följ oss

 facebooklogopngtransparentbackground      linkedin logo 3

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.