Våra kunder

- appen gör att de beteenden vi lärt oss under utbildningen lever kvar

Image
actic
ref02
ageris
apoteket
attendit
Beijer Bygg
Betongindustri
Billerudkorsnäs
compello
coor
crenna
Ecolab
envokeit
Hackholmsund
If
Infrafone
joyhan
09
Lindorff
LK systems
10
11
Moelven
MTG
ncc
Nordicretailgroup
Norrtälje Energi
12
Protan
relacom
13
Sensys
SolideEngineer
Solid park
symbrio
TetraPak
Vargard Saltsjobaden
Svensk Fastighetsförmedling

Referenser 

Se en kort film om hur våra kunder använder gamification

 

Klicka på länken för att se film om hur Mellanskog använder sig av gamification: 

https://vimeo.com/651578033

 
 

Se vad några kursdeltagare från Midroc säger


Hjälp Hemma

Jarek Luczak | VD

 

”Efter att ha tittat runt på olika leverantörer inom kompetensutveckling valde vi till slut Bisevo. Upplägget med att variera utbildningsdagar med coachningsmöten, och däremellan ha appen som påminner om att hålla allt levande, passade oss väldigt bra. Utbildningen innehåller många fundamentala delar inom ledarskap och personalledning vilket skapar en mycket god grundläggande förståelse för arbete med människor. Än mer relevant blir det under utbildningens gång när man på individnivå tydligt kan påvisa hur detta kan integreras och användas i en specifik verksamhet och situation. En mycket uppskattad utbildning som överträffat våra förväntningar som vi varmt rekommenderar till alla som vill få effektiva verktyg för arbete med människor.”

Hjälp Hemma


Svensk Fastighetsförmedling

Lars Karlsson | Franchisetagare & Fastighetsmäklare

 

”Jag anlitade Bisevo för säljutbildning. Vi genomför ett program med både fysisk och digital utbildning. Appen är bra för att få lite extra driv i processen och tydligt jobba mot gemensamma mål. Det var faktiskt länge sedan vi gjorde en så lyckad utbildningsinsats!”

svensk fast


Moelven Modus

Malin Gangnor | Regionchef region nord

Malin Gangnor 0190429 Moelven5457sv

”Jag är mycket nöjd över säljutbildningen som våra projektsäljare har genomgått via Bisevo. Vi har fått verktyg för att öka försäljningen och jobba proaktivt. Appen gör att de beteenden vi lärt oss under utbildningen lever kvar”.

moelven logo rgb


ECOLAB

David Lundqvist | Account Manager Food & Beverage

”Tack för en väldigt bra utbildning som har gett mig verktyg att lyckas i min roll som säljare. Det var nytt för mig att genomföra utbildning digitalt i Teams. Det har fungerat lika bra som ”vanliga” fysiska träffar samt att det var en tidsbesparing”.

logga ecolab


AFRY

Christer Jingåker | Uppdragsledare

”Kursen har stöttat mig i min försäljning och strukturerat upp min arbetsplan. Jag känner mig tryggare i försäljningen och har haft väldigt roligt under kursen”.

 afry


BillerudKorsnäs

Sonja Pohjanen | HR-Business Partner

”Vi valde Bisevo för att utveckla vår internationella säljkår i behovsanalys och förhandlingsteknik. Utbildningen som var både djupgående och effektiv har gett våra anställda praktiska verktyg som de omgående börjat använda i sina säljprocesser. Utbildaren Niclas Rasmusson har med en engagerad och professionell utlärningsteknik fått deltagarna att utvecklas i sina säljroller”.

billerudkorsnas logo


Metalock Engineering Sweden AB

Johan Lundgren | VD

johan lundgren

"Bisevo har fått våra tekniker och projektledare att förstå hur säljprocessen fungerar."

”Genom en anpassad utbildning där vi har mycket praktik och workshops skiljer sig denna utbildning från en traditionell säljutbildning, där man ofta sitter och lyssnar på en massa teori och när kursen är slut återgår kursdeltagarna till samma rutiner som man hade tidigare. För att ändra sina vanor/rutiner måste man öva praktisk, tex genom mötesbokning, kundmöten mm.

Det har Stefan verkligen lyckats med i vår grupp genom att skapa ett genuint förtroende genom att återspegla sin egen resa. Därför rekommenderar jag dig att använda Bisevo om du vill att teorin ska bli handling i din organisation”

 

metalock


ÅF

Stefan Cartling | Regional Manager Buildings ÅF

stefan cartling

"En grupp chefer är nu diplomerade i Bisevos säljcoachprogram. Vi kan se en tydlig koppling mellan coachingen och en säljökning."

afry


 

Compello

Magnus Ernolf | VD

magnus ernolf

”För oss har Bisevo utvecklat en säljstrategi och ett förslag till en säljorganisation.
Vi kan se att vår säljprocess har blivit kortare och säljkostnaden är lägre. Vi är mycket nöjda.”

compello


ATTENDIT

Kurt Scherl | Systemsäljare

Kurt Scherl

"Bisevos säljcoaching har hjälpt mig att öka nykundsbearbetning med 160%"

attendit


Sensys Traffic AB

Magnus Ferlander | VP sales

magnus sensys

"Jag gillade hur Bisevo intervjuade ledning och säljare inför säljkonferensen, hur man identifierade våra framgångsfaktorer och hur man sen förankrade relevanta förbättringsprocesser. Vi kommer fortsätta vårt samarbete med Bisevo".

sensys


Midroc Project Management AB

Stefan Kronman | VD

midroc stefan kronman

"För oss har Bisevo gjort en säljanalys och varit delaktiga i skapandet av vår säljstrategi samt genomfört affärsmannaskapsutbildning för 25 av våra chefer. Bisevo har löst komplexa frågeställningar kring hur vi ökar vår försäljning på både nya och befintliga kunder. Stefan Hallberg har på ett mycket proffsigt sätt guidat oss genom både analys och utbildning. Vi är mycket nöjda och rekommenderar gärna Bisevo!"

midroc


OP5 AB

Magnus Källkvist | Sales Director

magnus op5

"Bisevo har utbildat våra säljare i mötesbokning, behovsanalys och avslut och våra tekniker i affärsmannaskap. Bisevo blandar teori och praktik på ett sätt som ger en bra R.O.I. Vid avslutsträningen sålde vi för över 2 MSEK och vid mötesbokarträningen bokade vi 4 möten per säljare”

op5


Actic

Gustav Hellgren | Säljansvarig Mälardalen

"Utbildningen var extremt lärorik och jag personligen tar med mig mycket från dagarna.
Mötesbokardelen var nästan för bra för att vara sann, vilken utdelning".

actic


Solid Park

Björn Hildestrand | VD

bjorn solidpark

"Bisevo har tillsammans med oss utvecklat en säljprocess med instegsprodukter. Definierat vår säljprofil och lönemodell samt genomfört flera säljutbildningar. Bisevo har också med stort engagemang deltagit i förankringen av säljmetoden i övriga organisationen, vilket var viktigt för oss”

solidpark

Vill du veta mer om våra referensprojekt?

Bisevo Logo
Kontakta oss

Kistagången 12
164 40 Kista
Tel. 08-121 31 61
Email: info@bisevo.se