Mätbara resultat

Bisevo gamification ger mätbara resultat

Referenser

Se en kort film om hur våra kunder använder gamification
https://vimeo.com/651578033

Se vad några kursdeltagare från Midroc säger

GRANITOR

Brenton Bate | Utbildare

”Med gamification är det väldigt lätt att se vilket resultat som uppnås.”

LUCTRA

Jessika Wahlberg | Brand Ambassador

”Jag har en tydligare process i mitt sälj idag, efter att ha använt appen under ett par månader”

AFRY

Roger Emericsson | Gruppchef

”Jag gillar att appen hjälper mig komma ihåg saker som är viktiga att tänka på i mitt arbete.”

Afry - referens

HJÄLP HEMMA

Jarek Luczak | VD

”Efter att ha tittat runt på olika leverantörer inom kompetensutveckling valde vi till slut Bisevo. Upplägget med att variera utbildningsdagar med coachningsmöten, och däremellan ha appen som påminner om att hålla allt levande, passade oss väldigt bra. Utbildningen innehåller många fundamentala delar inom ledarskap och personalledning vilket skapar en mycket god grundläggande förståelse för arbete med människor. Än mer relevant blir det under utbildningens gång när man på individnivå tydligt kan påvisa hur detta kan integreras och användas i en specifik verksamhet och situation. En mycket uppskattad utbildning som överträffat våra förväntningar som vi varmt rekommenderar till alla som vill få effektiva verktyg för arbete med människor.”

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

Lars Karlsson | Franchisetagare & Fastighetsmäklare

”Jag anlitade Bisevo för en säljutbildning. Vi genomförde ett program med både fysisk och digital utbildning. Appen är bra för att få lite extra driv i processen och tydligt jobba mot gemensamma mål. Det var faktiskt länge sedan vi gjorde en så lyckad utbildningsinsats!”

MOELVEN

Malin Gangnor | Regionchef

”Jag är mycket nöjd med säljutbildningen som våra projektsäljare har genomgått via Bisevo. Vi har fått verktyg för att öka försäljningen och jobba proaktivt. Appen gör att de beteenden vi lärt oss under utbildningen lever kvar.”

ECOLAB

David Lundqvist | Account Manager Food & Beverage

”Tack för en väldigt bra utbildning som har gett mig verktyg att lyckas i min roll som säljare. Det var nytt för mig att genomföra utbildning digitalt i Teams. Det har fungerat lika bra som ”vanliga” fysiska träffar samt att det var en tidsbesparing”.

AFRY

Christer Jingåker | Uppdragsledare

”Bisevos kurs har stöttat mig i min försäljning och strukturerat upp min arbetsplan. Jag känner mig tryggare i försäljningen och har haft väldigt roligt under kursen.”

Afry - referens

BILLERUDKORSNÄS

Sonja Pohjanen | HR-Business Partner

”Vi valde Bisevo för att utveckla vår internationella säljkår i behovsanalys och förhandlingsteknik. Utbildningen, som var både djupgående och effektiv, har gett våra anställda praktiska verktyg som de omgående börjat använda i sina säljprocesser. Utbildaren Niclas Rasmusson har med en engagerad och professionell utlärningsteknik fått deltagarna att utvecklas i sina säljroller.”

AFRY

Stefan Cartling | Regional Manager Buildings ÅF

”En grupp chefer är nu diplomerade i Bisevos säljcoachprogram. Vi kan se en tydlig koppling mellan coachingen och en säljökning.”

Afry - referens

COMPELLO

Magnus Ernolf | VD

”För oss har Bisevo utvecklat en säljstrategi och ett förslag till en säljorganisation.
Vi kan se att vår säljprocess har blivit kortare och säljkostnaden är lägre. Vi är mycket nöjda.”

MIDROC

Stefan Kronman | VD för Saitec Engineering

”Jag anlitade Bisevo när jag arbetade som verksamhetschef på Midroc (numera Granitor). Bisevo gjorde en säljanalys, var delaktiga i skapandet av vår säljstrategi och höll en utbildning i affärsmannaskap för tjugofem av våra chefer. De löste komplexa frågeställningar kring hur vi skulle öka vår försäljning på både nya och befintliga kunder. Stefan Hallberg guidade oss på ett mycket proffsigt sätt genom både analys och utbildning. Vi blev mycket nöjda och jag rekommenderar gärna Bisevo!”

Rulla till toppen