Om Bisevo

Vi känner till utmaningarna du står inför och förstår att förändring kan vara både nödvändig och komplicerad.

Med lång bakgrund inom e-learning, OBM, app- och spelutveckling insåg våra grundare att marknaden saknade en lösning som stöttade förändringsledning på ett roligt, effektivt och hållbart sätt, och som också kunde ge mätbara resultat. Det ledde till skapandet av Bisevo Gamification.

Genom att kombinera spel med vetenskapligt baserade metoder gör vi förändringsledning till en belönande upplevelse som skapar goda vanor. Vår lösning kan skräddarsys för att passa ditt företags behov.

Med Bisevo Gamification blir förändring inte bara möjlig – den blir enkel, rolig och framgångsrik.

Stefan Hallberg
Vd och projektledare
stefan.hallberg@bisevo.se
LinkedIn

Stefan Hallberg har jobbat med utbildning och digitala lärplattformar i mer än 20 år. Stefan är en uppskattad projektledare i våra förändringsprojekt.

Niklas Wörman
Utvecklingschef
niklas.wormann@bisevo.se
LinkedIn

Niklas Wörmann har utvecklat spel i 20 år. Han är en nyfiken och analytisk matematiker som bland annat har haft ett spel på topp tio i App Store. Niklas leder vårt team av utvecklare.

Leif E Andersson
Utbildare
LinkedIn

Leif Andersson är psykolog och författare till boken OBM-boken Psykologi för ledare. Han har stor erfarenhet av att utbilda i hur man leder på ett konstruktivt och positivt sätt. Han är även en av tidningen Chefs experter i ledarskapsfrågor.

Christian Melander
Rådgivare
LinkedIn

Christian Melander har lång erfarenhet av tekniska plattformar, bland annat för lagring och analys av stora datamängder. Innan Christian anslöt sig till Bisevo var han utvecklingschef på ett börsnoterat amerikanskt techbolag.

Rulla till toppen