flageng

ban referenser

actic
ageris
attendit
Beijer Bygg
Billerudkorsnäs
compello
coor
crenna
envokeit
Hackholmsund
If
Infrafone
joyhan
09
Lindorff
LK systems
10
11
MTG
ncc
Nordicretailgroup
Norrtälje Energi
12
relacom
13
Sensys
SolideEngineer
Solid park
symbrio
Vargard Saltsjobaden
ref02

Referenser

Se en kort film om hur våra kunder använder gamification

Se vad några kursdeltagare från Midroc säger
Åf-Infrastructure AB

Christer Jingåker | Uppdragsledare

”Kursen har stöttat mig i min försäljning och strukturerat upp min arbetsplan. Jag känner mig tryggare i försäljningen och har haft väldigt roligt under kursen”.

0

 


BillerudKorsnäs

Sonja Pohjanen | HR-Business Partner

”Vi valde Bisevo för att utveckla vår internationella säljkår i behovsanalys och förhandlingsteknik. Utbildningen som var både djupgående och effektiv har gett våra anställda praktiska verktyg som de omgående börjat använda i sina säljprocesser. Utbildaren Niclas Rasmusson har med en engagerad och professionell utlärningsteknik fått deltagarna att utvecklas i sina säljroller”.

billerudkorsnas logo


Metalock Engineering Sweden AB

Johan Lundgren | VD

johan lundgren

"Bisevo har fått våra tekniker och projektledare att förstå hur säljprocessen fungerar."

”Genom en anpassad utbildning där vi har mycket praktik och workshops skiljer sig denna utbildning från en traditionell säljutbildning, där man ofta sitter och lyssnar på en massa teori och när kursen är slut återgår kursdeltagarna till samma rutiner som man hade tidigare. För att ändra sina vanor/rutiner måste man öva praktisk, tex genom mötesbokning, kundmöten mm.

Det har Stefan verkligen lyckats med i vår grupp genom att skapa ett genuint förtroende genom att återspegla sin egen resa. Därför rekommenderar jag dig att använda Bisevo om du vill att teorin ska bli handling i din organisation”

 

metalock


ÅF

Stefan Cartling | Regional Manager Buildings ÅF

stefan cartling

"En grupp chefer är nu diplomerade i Bisevos säljcoachprogram. Vi kan se en tydlig koppling mellan coachingen och en säljökning."

aflogo


XXL

Patrik Alesand | Varuhuschef

"Jag har genomgått en hel del olika ledarutbildningar genom åren. Den kurs som Niclas höll i har vart den mest konkreta. Niclas har en fantastisk förmåga att engagera och lära in avancerade metoder med en blandning av humor och lek. Niclas har utan tvekan vart en viktig kugge i min egen utveckling som ledare."

xxl sport


Jula

Louise Strand | Varuhuschef

"Jag har haft förmånen att få delta på Niclas ledarskapsutbildningar vid två tillfällen, hos två olika arbetsgivare, Bauhaus 2006 samt hos Jula 2012.

Niclas ledarskapsutbildningar har gjort att jag själv vågat ta steget ur min egen comfortzon. Han blandar inslag av humor och allvar på ett bra sätt vilket gör det lätt att "ta in". Han ser varje individ som deltar i utbildningen och har ett entusiasmerande sätt att framföra sina budskap på."

jula international


Compello

Magnus Ernolf | VD

magnus ernolf

”För oss har Bisevo utvecklat en säljstrategi och ett förslag till en säljorganisation.
Vi kan se att vår säljprocess har blivit kortare och säljkostnaden är lägre. Vi är mycket nöjda.”

compello


ATTENDIT

Kurt Scherl | Systemsäljare

Kurt Scherl

"Bisevos säljcoaching har hjälpt mig att öka nykundsbearbetning med 160%"

attendit

 


Sensys Traffic AB

Magnus Ferlander | VP sales

magnus sensys

"Jag gillade hur Bisevo intervjuade ledning och säljare inför säljkonferensen, hur man identifierade våra framgångsfaktorer och hur man sen förankrade relevanta förbättringsprocesser. Vi kommer fortsätta vårt samarbete med Bisevo".

sensys


Midroc Project Management AB

Stefan Kronman | VD

midroc stefan kronman

"För oss har Bisevo gjort en säljanalys och varit delaktiga i skapandet av vår säljstrategi samt genomfört affärsmannaskapsutbildning för 25 av våra chefer. Bisevo har löst komplexa frågeställningar kring hur vi ökar vår försäljning på både nya och befintliga kunder. Stefan Hallberg har på ett mycket proffsigt sätt guidat oss genom både analys och utbildning. Vi är mycket nöjda och rekommenderar gärna Bisevo!"

midroc


OP5 AB

Magnus Källkvist | Sales Director

magnus op5

"Bisevo har utbildat våra säljare i mötesbokning, behovsanalys och avslut och våra tekniker i affärsmannaskap. Bisevo blandar teori och praktik på ett sätt som ger en bra R.O.I. Vid avslutsträningen sålde vi för över 2 MSEK och vid mötesbokarträningen bokade vi 4 möten per säljare”

op5


 

Actic

Gustav Hellgren | Säljansvarig Mälardalen

"Utbildningen var extremt lärorik och jag personligen tar med mig mycket från dagarna.
Mötesbokardelen var nästan för bra för att vara sann, vilken utdelning".

actic


Solid Park

Björn Hildestrand | VD

bjorn solidpark

"Bisevo har tillsammans med oss utvecklat en säljprocess med instegsprodukter. Definierat vår säljprofil och lönemodell samt genomfört flera säljutbildningar. Bisevo har också med stort engagemang deltagit i förankringen av säljmetoden i övriga organisationen, vilket var viktigt för oss”

solidpark


 

 

 

 


Besök oss

Bisevo Business Evolution AB
Kistagången 12
164 40 Kista

Följ oss

 facebooklogopngtransparentbackground      linkedin logo 3

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.