flageng

we turn knowledge into action

 

Vi kombinerar konsulting, utbildning och gamification för att få det att hända!

Idag använder dom mest innovativa och ledande bolagen gamification. Om 5-10 år kommer dom flesta använda gamification eftersom fördelarna är så pass stora för både medarbetare och företag. Gamification löser stora utmaningar på ett enkelt och roligt sätt.
Vår vision är att vara en ledande och global aktör och göra maximalt med nytta.

Vi är väl positionerade med en bra produkt och ett starkt team!

Om du vill vara med på en rolig resa så är du varmt välkommen att kontakta oss!

 

Joakim Norström

Joakim Norström

Utbildare - Säljare

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
072-300 92 42

LinkedIn

Joakim Norström har stor erfarenhet av att utbilda och driva förändringsprojekt. Han har en gedigen kunskap om säljmetoder och motiverande ledarskap. Joakim kommer närmast från Swedbank där han var försäljningschef inom liv och pension. Han har även jobbat på Sweco, Söderberg & Partners och Indutrade.

Niklas Wörmann

Niklas Wörmann

Utvecklingschef - Delägare

Niklas Wörmann har utvecklat spel i 20 år. Han är en nyfiken och analytisk matematiker som bl.a. har haft ett spel på topp tio i App Store. Niklas leder vårt team av utvecklare.

Leif Andersson

Leif Andersson

Utbildare - Delägare

Leif Andersson har varit vd, är psykolog och författare till boken ”OBM-Ledarskapets psykologi”. Leif har verktygen för att få ledare och medarbetare att samverka. Han har stor erfarenhet av att föreläsa, utbilda och coacha i ledarskap och medarbetarskap.

Henrik Andersson

Henrik Andersson

Utbildare - Konsult

Henrik Andersson fokuserar på intäktsprocesser och kundutveckling. Henrik har en bakgrund från stora internationella konsultföretag och som delägare i gasellföretag. Han är en erfaren konsult och utbildare inom försäljning.

Peter Moberg

Peter Moberg

Utbildare - Konsult

Peter Moberg har varit chef inom marknadsföring, försäljning och konsulting. Han har jobbat med kundservice, sälj- och ledarutveckling i 15 år. Peter är en kändis i utbildningsbranschen och har bl.a. varit chef på Vendator som då var Sveriges största säljutbildningsföretag.

Anders Lundberg

Anders Lundberg

Utbildare - Konsult

Anders Lundberg är konsult och utbildare inom affärs- och verksamhetsutveckling. Han har många års erfarenhet av marknadsföring, digitala affärer och due diligence. Han har också varit VD i ett konsultföretag som växte organiskt och lönsamt. Anders är civilekonom och har gått ledarskapsprogram på både Harvard och Stanford.


Våra värderingar

Resultat - Kvalitet - Utveckling - RespektResultat

staplarVår insats ska ge mätbara resultat för kundKvalitet

Vi ska leverera hög kvalitet genom anpassningar till kundens unika förutsättningar

Utveckling

Våra kunder och medarbetare utvecklas när de jobbar med oss. Vi bidrar till en positiv utveckling i samhället genom att utveckla företag och vara ansvarsfulla i vårt agerande

Respekt

Våra uppdrag präglas av respekt för kunder, kursdeltagare och medarbetare
Besök oss

Bisevo Business Evolution AB
Kistagången 12
164 40 Kista

Följ oss

 facebooklogopngtransparentbackground      linkedin logo 3