flageng

we turn knowledge into action

 

Vi kombinerar konsulting, utbildning och gamification för att få det att hända!

Om 10-15 år kommer dom flesta använda gamification, fördelarna är så pass stora för både medarbetare och företag. Gamification löser stora utmaningar på ett enkelt och roligt sätt. Vår vision är att vara en ledande och global aktör. Vi är väl positionerade med en bra produkt och ett starkt team!

Om du vill vara med på en spännande och rolig resa så är du varmt välkommen att kontakta oss!

 

Niklas Wörmann

Niklas Wörmann

Utvecklingschef

Niklas Wörmann har utvecklat spel i 20 år. Han är en nyfiken och analytisk matematiker som bl.a. har haft ett spel på topp tio i App Store. Niklas leder vårt team av utvecklare.

Anders Lundberg

Anders Lundberg

Utbildare - Konsult

Anders Lundberg är konsult och utbildare inom affärs- och verksamhetsutveckling. Han har många års erfarenhet av marknadsföring, digitala affärer och due diligence. Han har också varit VD i ett konsultföretag som växte organiskt och lönsamt. Anders är civilekonom och har gått ledarskapsprogram på både Harvard och Stanford.

Henrik Andersson

Henrik Andersson

Utbildare - Konsult

Henrik Andersson fokuserar på intäktsprocesser och kundutveckling. Henrik har en bakgrund från stora internationella konsultföretag och som delägare i gasellföretag. Han är en erfaren konsult och utbildare inom försäljning.

Peter Moberg

Peter Moberg

Utbildare - Konsult

Peter Moberg har varit chef inom marknadsföring, försäljning och konsulting. Han har jobbat med kundservice, sälj- och ledarutveckling i 15 år. Peter är en kändis i utbildningsbranschen och har bl.a. varit chef på Vendator som då var Sveriges största säljutbildningsföretag.

Leif Andersson

Leif Andersson

Utbildare - Konsult

Leif Andersson har varit vd, är psykolog och författare till boken ”OBM-Ledarskapets psykologi”. Leif har verktygen för att få ledare och medarbetare att samverka. Han har stor erfarenhet av att föreläsa, utbilda och coacha i ledarskap och medarbetarskap.


Våra värderingar

Resultat - Kvalitet - Utveckling - RespektResultat

staplarVår insats ska ge mätbara resultat för kundKvalitet

Vi ska leverera hög kvalitet genom anpassningar till kundens unika förutsättningar

Utveckling

Våra kunder och medarbetare utvecklas när de jobbar med oss. Vi bidrar till en positiv utveckling i samhället genom att utveckla företag och vara ansvarsfulla i vårt agerande

Respekt

Våra uppdrag präglas av respekt för kunder, kursdeltagare och medarbetare
Besök oss

Bisevo Business Evolution AB
Kistagången 12
164 40 Kista

Följ oss

 facebooklogopngtransparentbackground      linkedin logo 3

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.