we turn knowledge into action

Vi tror på människors förmåga att utvecklas, om syftet är tydligt. Med vår GameChanger-metodik bidrar vi till att utveckla människor genom relevanta, lärande och roliga upplevelser, som leder till förändring av beteendet.

Vår utbildningsmetodik kombinerar lärare, gamification, e-learning och personlig coachning. Utbildningen sker över tid, vilket ger våra deltagare tid att träna, reflektera och fokusera på rätt beteenden. Vår pedagogik baseras på Kirkpatrick, OBM och beteendeekonomi.

Med hjälp av vår gamification app, GameChanger, gör vi viktiga arbetsuppgifter tydliga och motiverande. Metodiken att ge vänliga knuffar, s k nudges belönades 2017 med Nobels ekonomipris.

Våra kundprojekt visar att vi uppnår mätbara resultat som är betydligt högre än klassisk undervisning.

 

 

Anders Lundberg

Anders Lundberg

Utbildare - Konsult

Anders Lundberg är konsult och utbildare inom affärs- och verksamhetsutveckling. Han har många års erfarenhet av marknadsföring, digitala affärer och kommersiell due diligence. Han har också varit VD i ett konsultföretag som växte organiskt och lönsamt från 40 till 65 medarbetare. Anders är civilekonom, DIHR och har gått ledarskapsprogram på både Harvard och Stanford.

Henrik Andersson

Henrik Andersson

Utbildare - Konsult

Henrik Andersson har fokus på intäktsprocesser och kundutveckling. Henrik har en bakgrund från stora internationella konsultföretag och som delägare i gasellföretag. Han är en erfaren konsult och utbildare inom försäljning.

Peter Moberg

Peter Moberg

Utbildare - Konsult

Peter Moberg har varit chef inom marknad, försäljning och konsulting. Han har jobbat med kundservice, sälj- och ledarutveckling i 15 år. Peter är en kändis i utbildningsbranschen, han har bl.a. varit chef på Vendator som då var Sveriges största säljutbildningsföretag.

Leif Andersson

Leif Andersson

Utbildare - Konsult

Leif Andersson har varit vd, är psykolog och författare till boken ”OBM-Ledarskapets psykologi”. Leif har verktygen för att få ledare och medarbetare att samverka. Han har stor erfarenhet av att föreläsa, utbilda och coacha i ledarskap och medarbetarskap.


Våra värderingar

Resultat - Kvalitet - Utveckling - RespektResultat

Vår insats ska ge mätbara resultat för kund

Kvalitet

Vi ska leverera hög kvalitet genom anpassningar till kundens unika förutsättningar

Utveckling

Våra kunder och medarbetare utvecklas när de jobbar med oss. Vi bidrar till en positiv utveckling i samhället genom att utveckla företag och vara ansvarsfulla i vårt agerande

Respekt

Våra uppdrag präglas av respekt för kunder, kursdeltagare och medarbetare
Besök oss

Bisevo Business Evolution AB
Kistagången 12
164 40 Kista

Kontakta oss

08-121 316 16
info@bisevo.se

Följ oss

 facebooklogopngtransparentbackground      linkedin logo 3

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.