we turn knowledge into action

 

Bisevo grundades 2011 och 2016 fick vi in kapital som vi investerar i utveckling av vår gamificaton plattform, personal och tillväxt.
Ring eller kom förbi vårt kontor i Kista, så berättar vi mer om vårt unika koncept med utbildning och gamification.

 

Niclas Rasmusson

Niclas Rasmusson

Utbildare - Konsult

Niclas Rasmusson har stor erfarenhet av att utbilda och driva förändringsprojekt inom sälj- och ledarskap. Han har en gedigen kunskap om säljverktyg och ledarskapsmodeller. Niclas har bl.a. arbetat med Midroc, Ericsson och Bauhaus.

Henrik Andersson

Henrik Andersson

Utbildare - Konsult

Henrik Andersson har fokus på intäktsprocesser och kundutveckling. Henrik har en bakgrund från stora internationella konsultföretag och som delägare i gasellföretag. Han är en erfaren konsult och utbildare inom försäljning.

Peter Moberg

Peter Moberg

Utbildare - Konsult

Peter Moberg har varit chef inom marknad, försäljning och konsulting. Han har jobbat med kundservice, sälj- och ledarutveckling i 15 år. Peter är en kändis i utbildningsbranschen, han har bl.a. varit chef på Vendator som då var Sveriges största säljutbildningsföretag.

Leif Andersson

Leif Andersson

Utbildare - Konsult

Leif Andersson har varit vd, är psykolog och författare till boken ”OBM-Ledarskapets psykologi”. Leif har verktygen för att få ledare och medarbetare att samverka. Han har stor erfarenhet av att föreläsa, utbilda och coacha i ledarskap och medarbetarskap.

Anders Barnå

Anders Barnå

Utbildare - Konsult

Anders Barnå utbildar och konsultar i affärsekonomi, sälj och ledarskap. Han är civilekonom och har en lika ovanlig som intressant bakgrund. Han har varit revisor, säljare och chef. Anders kommer närmast från ett konsultbolag där han var koncernchef.


Våra värderingar

Resultat - Kvalitet - Utveckling - RespektResultat

Vår insats ska ge mätbara resultat för kund

Kvalitet

Vi ska leverera hög kvalitet genom anpassningar till kundens unika förutsättningar

Utveckling

Våra kunder och medarbetare utvecklas när de jobbar med oss. Vi bidrar till en positiv utveckling i samhället genom att utveckla företag och vara ansvarsfulla i vårt agerande

Respekt

Våra uppdrag präglas av respekt för kunder, kursdeltagare och medarbetare
Besök oss

Bisevo Business Evolution AB
Kistagången 12
164 40 Kista

Kontakta oss

08-121 316 16
info@bisevo.se

Följ oss

 facebooklogopngtransparentbackground      linkedin logo 3

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.