flageng

För att få förändring måste beteenden förändras

Idag använder dom mest innovativa och ledande bolagen gamification. Om 5-10 år kommer dom flesta använda gamification, fördelarna är så pass stora för både medarbetare och företag. Gamification löser stora utmaningar på ett enkelt och roligt sätt. Vår vision är att vara en ledande och global aktör och göra maximalt med nytta.

Vi är väl positionerade med en bra produkt och ett starkt team!

Om du vill vara med på en rolig resa så är du varmt välkommen att kontakta oss! Just nu söker vi främst kontakt med partners och återförsäljare. Både små och stora bolag som jobbar med utbildning eller förändringsledning.

Vi hörs!

Image
Image

Stefan Hallberg

VD - UTBILDARE - DELÄGARE
stefan.hallberg@bisevo.se
070-733 14 72
LinkedIn

Stefan Hallberg grundade Bisevo 2011, innan det var han vd för ett digitalt utbildningsföretag. Stefan har jobbat med utbildning och digitalt lärande i 18 år.

Image

Niklas Wörmann

UTVECKLINGSCHEF - DELÄGARE
Niklas Wörmann har utvecklat spel i 20 år. Han är en nyfiken och analytisk matematiker som bl.a. har haft ett spel på topp tio i App Store. Niklas leder vårt team av utvecklare.

Image

Leif Andersson

UTBILDARE - DELÄGARE
Leif Andersson har varit vd, är psykolog och författare till boken ”OBM-Ledarskapets psykologi”. Leif har verktygen för att få ledare och medarbetare att samverka. Han har stor erfarenhet av att föreläsa, utbilda och coacha i ledarskap och medarbetarskap.

Image

Henrik Andersson

UTBILDARE - KONSULT
Henrik Andersson fokuserar på intäktsprocesser och kundutveckling. Henrik har en bakgrund från stora internationella konsultföretag och som delägare i gasellföretag. Han är en erfaren konsult och utbildare inom försäljning.

Utöver egen personal så har vi ett nätverk av konsulter med expertis i försäljning och ledarskap.

Våra värderingar

Image

Resultat

Vår insats ska ge mätbara resultat för kund

Image

Kvalitet

Vi ska leverera hög kvalitet genom anpassningar till kundens unika förutsättningar

Image

Utveckling

Våra kunder och medarbetare utvecklas när de jobbar med oss. Vi bidrar till en positiv utveckling i samhället genom att utveckla företag och vara ansvarsfulla i vårt agerande

Image

Respekt

Våra uppdrag präglas av respekt för kunder, kursdeltagare och medarbetare

Bisevo Logo
Kontakta oss

Kistagången 12
164 40 Kista
Tel. 08-121 31 61
Email: info@bisevo.se