Motivation, beteendeförändring och resultat med gamification för företag

Att utvecklas, göra framsteg och vara med i ett intressant sammanhang är roligt och motiverande. På en sådan arbetsplats växer både personal och företag. Gamification utvecklar medarbetare och hela företaget.

Vad är gamification?

Många av världens ledande företag och organisationer är idag medvetna om spelens förmåga att engagera och motivera människor. Därför implementerar de idéer inspirerade av spelvärlden i sättet att arbeta. Det bidrar till att öka engagemang och intresse för jobbet. I gamification lånar man lyckade spelmekanismer och applicerar dem på en uppgift.

Fördelar med Bisevos gamification plattform

  • Bättre sammanhållning på arbetsplatsen och en insikt i att det man gör har stor betydelse
  • Medarbetarna lär sig arbeta på toppen av sin förmåga

  • Viktiga arbetsmoment görs på rätt sätt med vägledning av e-learning, checklistor och poäng
  • Det är motiverande, belönande och roligt

App eller webbsida tillgänglig för alla medarbetare

Spelet sätts upp i Bisevos gamification plattform. Vi anpassar plattformen för er. Spelet baseras på arbetssituationer och beteenden som är viktiga för er framgång. Det som gör stor skillnad om alla gör det lite bättre.

Organizational Behavior Management

Vår analysmetod bygger på Organizational Behavior Management (OBM). OBM fokuserar på dom beteenden som har störst påverkan på resultatet. Med hjälp av OBM anpassar vi vår Gamification plattform för er.

processbild

Exempel på viktiga arbetsmoment som skapar er framgång

  • Kundsamtal
  • Kundmöten
  • Coacha medarbetare
  • Projektmöten
  • Logistik- och processflöden

Utbildning i appen

Plattformen innehåller e-learning. Vi vill att det ska vara enkelt att repetera när man har behov av kunskapen, därför har vi delat upp innehållet i många korta utbildningsmoduler för t ex mötesbokning, kundmötet, argumentation, förhandling, avslut osv. Vi producerar även skräddarsydd e-learning på de arbetsmoment som mäts i ert spel. Vår e-learning struktur innehåller checklistor, ljudfiler och korta instruktionsfilmer med kunskapsprov som ger poäng i spelet.

Om behov finns utbildar och coachar våra lärare i sälj, ledarskap och kundservice.

Mätbara resultat

En av våra kunder ökade försäljningen med 20 miljoner kronor! Spelet fokuserar på att göra alla till vinnare utifrån sina egna framsteg, även om tävlingsmomentet är tydligt. En av de viktigaste faktorerna är att kunna mäta utveckling och resultat hos medarbetarna. Bisevo erbjuder genom vårt gamification-koncept precis det. Verktyget gör att varje uppgift får ett tydligt syfte som kan relateras till företagets mål och strategi.

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill veta mer om hur gamification kan användas eller boka en demo över nätet! En demo över nätet tar bara ca 20 min och är förstås kostnadsfri.

KONTAKTA OSS BOKA DEMO

 


Besök oss

Bisevo Business Evolution AB
Kistagången 12
164 40 Kista

Kontakta oss

08-121 316 16
info@bisevo.se

Följ oss

 facebooklogopngtransparentbackground      linkedin logo 3

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.