flageng

Släpp loss dina medarbetares fulla potential med

Gamification

Gamification för företag

Gamification, eller spelifiering på svenska, innebär att man använder sig av spel för att utveckla sina medarbetare, återförsäljare eller kunder.

Genom att kombinera forskningen inom motivation med kraften i speldesign skapar gamification sunda och framgångsrika vanor.

Vår spelplattform, GameChanger Bisevo, fungerar som en träningsapp. Omvandla era mål till tydliga arbetsuppgifter i appen och få en klar bild av er utveckling. Appen belönar och uppmuntrar rätt aktiviteter.

Det är roligt, lärande och engagerande. Innehållet sätts upp tillsammans med medarbetarna. Det kan vara vad som helst som ni vill ha fokus på under en period för att bli bättre på det.

Image

Mätbara resultat

Förutom att deltagarna tycker att det är roligt att se sin egen utveckling så ger GameChanger Bisevo mätbara och konkreta resultat.

Här är tre resultat från våra gamification projekt:

Image
Image
Image
Image

Varför fungerar Gamification?

Motivation
Vi människor motiveras av belöningar och erkännande. Vår plattform baseras på forskningen inom Organisational Behaviour Management (OBM). Fokus för OBM är att öka de beteenden som är bra för verksamheten. De som skapar en trygg och tillitsfull arbetsplats med sunda vanor som leder mot egna och gemensamma mål.

Lärande
Reflektion är grunden för allt lärande. GameChanger appen hjälper medarbetarna att reflektera kring viktiga arbetsuppgifter, när de utförs.

Ger vägledning i viktiga arbetsuppgifter
Medarbetarna får vägledning i viktiga arbetsuppgifter och i GameChanger appen ser de hur de ligger till mot sina mål.

Engagerande
Vi triggas av att jobba mot gemensamma mål och se våra framsteg.

Vad kan Gamification användas till

Utbilda - Reflektion och lärande i viktiga arbetsuppgifter

Motivera - Säljare, chefer, kundservice, återförsäljare mfl

Optimera arbetsflöden - Säljprocess, ledarskap, introduktion, säkerhet

Implementation - Värderingar och kulturförändring

Image
Image

Utbildning i appen

Som komplement till spelen kan appen innehålla e-learning. På så sätt får era medarbetare tillgång till utbildning när de behöver den.

I appen får de korta och innehållsrika inlärningsaktiviteter vid rätt tillfällen. Tex ett kort avsnitt om avslutsteknik precis innan ett viktigt kundmöte eller ett avsnitt om feedback innan ett medarbetarsamtal.

Rapporter

Rapporter från GameChanger Bisevo ger medarbetarna möjlighet att se hur de ligger till mot sina mål och vägleder dem i vad de bör fokusera på för att uppnå målen.

Chefer och teamledare kan baserat på realtidsinformation från GameChanger Bisevo ge coachning som är individanpassad och relevant.

Medarbetare och chefer kan på så sätt tillsammans fokusera på det som är viktigast och på det som ger resultat.

Image
Image

Enkel administration

Med hjälp av GameChanger Bisevos enkla administrationsverktyg uppdaterar ni själva med nya mål och aktiviteter, allt eftersom medarbetarna utvecklas. Om ni vill så kan ni göra era egna spel och träningsprogram.

Pris

Image
Image

Våra experter inom gamification och OBM hjälper er med att ta fram ert unika innehåll och anpassar appen efter era behov och företagsprofil. 

Eller vill ni prova på först? Inga problem, prova i 14 dagar utan licenskostnad! Vi utbildar era administrarörer så att ni kan skapa ert eget innehåll!

Om ni är fler än 500 användare eller om ni har system som ni vill integrera med appen, kontakta oss för offert!

Nyfiken på hur gamification kan hjälpa er att nå era mål?

Image
Bisevo Logo
Kontakta oss

Drottninggatan 97
113 60  Stockholm
Tel. 08-121 31 61
Email: info@bisevo.se