flageng

Släpp loss dina medarbetares fulla potential med

Gamification

Gamification för företag

Genom att kombinera forskningen inom motivation med kraften i speldesign skapar gamification sunda och framgångsrika vanor.

Vår spelplattform, GameChanger Bisevo, fungerar som en träningsapp. Ni omvandlar själva era mål till vad som behöver göras och lägger in det i appen.

Det kan vara vad som helst som ni vill ha fokus på under en period för att bli bättre på det. T ex hälsofrämjande aktiviteter, värderingar, ledarskap eller försäljning.

Det är roligt, lärande och engagerande!

Image

Prova Gamification kostnadsfritt i 2 veckor

Roligt, strukturerat och socialt oavsett var man jobbar

Image

Mätbara resultat

Förutom att deltagarna tycker att det är roligt att se sin egen utveckling så ger GameChanger Bisevo mätbara och konkreta resultat.

Här är tre resultat från våra gamification projekt:

Image
Image
Image
Image

Varför fungerar Gamification?

Motivation
Vi människor motiveras av belöningar och erkännande. Vår plattform baseras på forskningen inom Organisational Behaviour Management (OBM). Fokus för OBM är att öka de beteenden som är bra för verksamheten. De som skapar en trygg och tillitsfull arbetsplats med sunda vanor som leder mot egna och gemensamma mål.

Lärande
Reflektion är grunden för allt lärande. GameChanger appen hjälper medarbetarna att reflektera kring viktiga arbetsuppgifter, när de utförs.

Ger vägledning i viktiga arbetsuppgifter
Medarbetarna får vägledning i viktiga arbetsuppgifter och i GameChanger appen ser de hur de ligger till mot sina mål.

Engagerande
Vi triggas av att jobba mot gemensamma mål och se våra framsteg.

Vad kan Gamification användas till

Utbilda - Reflektion och lärande i viktiga arbetsuppgifter

Motivera - Säljare, chefer, kundservice, återförsäljare mfl

Optimera arbetsflöden - Säljprocess, ledarskap, introduktion, säkerhet

Implementation - Värderingar och kulturförändring

Image
Image

Utbildning i appen

Som komplement till spelen kan appen innehålla e-learning. På så sätt får era medarbetare tillgång till utbildning när de behöver den.

I appen får de korta och innehållsrika inlärningsaktiviteter vid rätt tillfällen. Tex ett kort avsnitt om avslutsteknik precis innan ett viktigt kundmöte eller ett avsnitt om feedback innan ett medarbetarsamtal.

Rapporter

Rapporter från GameChanger Bisevo ger medarbetarna möjlighet att se hur de ligger till mot sina mål och vägleder dem i vad de bör fokusera på för att uppnå målen.

Image
Image

Enkel administration

Med hjälp av GameChanger Bisevos enkla administrationsverktyg uppdaterar ni själva med nya mål och aktiviteter, allt eftersom medarbetarna utvecklas.

Pris

Det finns två sätt att komma igång med GameChanger Bisevo. 

Våra experter inom gamification och OBM kan hjälpa er. Eller så utbildar vi er i adminverktyget så att ni kan skapa ert eget innehåll.  

Oavsett om ni vill ha mycket eller lite hjälp från oss för att komma igång så får ni prova i 14 dagar utan licenskostnad!

Image
Image

Nyfiken på hur gamification kan hjälpa er att nå era mål?

Image
Bisevo Logo
Kontakta oss

Kistagången 12
164 40 Kista
Tel. 08-121 31 61
Email: info@bisevo.se