Motivation och resultat
med Gamification för företag

Vi använder gamification för att stimulera till rätt beteenden inom försäljning, ledarskap och företagskultur.

Mätbara resultat

Under ett av våra senaste program ökade åtta deltagare sin försäljning med ca 20 miljoner kronor. Ökningen motsvarade ca 30 %. 

Mobilerna 01

Poängen med Gamification

  • Viktiga arbetsmoment förtydligas och stimuleras 
  • Bättre sammanhållning på arbetsplatsen och en insikt i att det man gör har stor betydelse
  • Det är motiverande, belönande och roligt

Hur går det till?

Vi hjälper er att definiera vilka aktiviteter som skapar framgång för t ex chefer, säljare och kundservice. Det ska vara aktiviteter och nyckelbeteenden som deltagarna kan och vill påverka, det kan t ex vara hur man genomför kundbesök eller hur man håller i möten internt och ger feedback.

Appen GameChanger Bisevo sätter fokus på det under en period för att implementera nya rutiner och utveckla företagskulturen. Vi tar hjälp av forskning inom Organizational Behavior Management (OBM) och beteendeekonomi.

När en medarbetare t ex har gjort en rekommendation för en kund så får han eller hon poäng beroende på hur det gick. Man samlar poäng och hjälper varandra i mindre grupper för att nå sina mål.

processbild

Exempel på viktiga arbetsmoment som skapar er framgång

  • Säljsamtal
  • Kundmöten
  • Interna möten 
  • Coacha medarbetare
  • Leveransprocesser

Utbildning i appen

Appen ”GameChanger Bisevo” innehåller också digitalt lärande i form av korta filmer. Vi vill att det ska vara enkelt att repetera när man har behov av kunskapen. Vi gör även kundunika filmer per projekt och våra utbildare tränar er i affärsmannaskap, kundservice och ledarskap.

gamification mobil sample 2

Speldesign

Appen ”GameChanger Bisevo” utvecklas av ett spelföretag och ägs av Bisevo. Vi använder speldesign för att omvandla strategier och planer till aktiviteter som varje medarbetare kan göra.

gamification mobil sample

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill veta mer om hur gamification kan användas hos er!

KONTAKTA OSS BOKA DEMO

 


Besök oss

Bisevo Business Evolution AB
Kistagången 12
164 40 Kista

Följ oss

 facebooklogopngtransparentbackground      linkedin logo 3

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.