Säljutbildning distans

Vår kurs hjälper dig att utveckla dina kunskaper och förbättra din förståelse för försäljning på ett strukturerat och effektivt sätt.

Vill du gå en säljutbildning på distans?

Är du säljare, eller kanske en säljchef som vill öka ditt teams försäljning genom att vässa er säljteknik? Då är Bisevos säljutbildning på distans en utmärkt lösning.

Vår säljutbildning på distans är utformad för att ge dig den kunskap och de verktyg du behöver för att bli en framgångsrik säljare.

Kursen är tillgänglig både på distans och på plats och du kan själv välja utbildningstakt. Kursen pågår i ca 6 månader och består av ett omfattande utbildningsprogram med mer avancerade ämnen mot slutet av kursen.

Vår säljutbildning är utformad för att hjälpa säljare och säljchefer att förbättra sina försäljningsförmågor och öka sin försäljningsframgång. Vi erbjuder en flexibel säljkurs som är utformad för att passa din tid och livsstil.

Utbildare

Bisevos vd Stefan Hallberg leder denna kurs tillsammans med våra utbildningspartners. Stefan har arbetat som säljutbildare i 11 år, mottagit fyra Gasellutmärkelser och blivit utsedd till årets företagare.

Kursinnehåll

Vårt program ger dig en omfattande förståelse för försäljningsprocessen och ger dig verktyg och tekniker för att bli en framgångsrik säljare.

Kursen täcker alla aspekter av försäljning, inklusive:

  • Försäljningspsykologi
  • Kundrelationer
  • Kundbehovsanalys
  • Marknadsföring
  • Förhandling
  • … och mycket mer

För vem?

Kursen är utformad för säljare, säljchefer och vd:ar som vill säljträna. Oavsett om du är en erfaren säljare eller om du just har påbörjat din säljkarriär så är vår kurs utformad för att hjälpa dig att nå dina mål.

Inga förkunskaper krävs för att delta i vår säljutbildning på distans. Kursen är utformad för att passa alla erfarenhetsnivåer och utbildar dig från grunden.

Om kursinnehållet

Bisevos kursmaterial är utvecklat av erfarna säljutbildare. Över tusen kursdeltagare har genomfört våra utbildningar. 

Omfattning och metod

Kursen består av både teori och praktik och är uppdelad i flera moduler. Du kommer att ha tillgång till en mängd olika resurser, inklusive videor, quiz och övningar. Kursen är utformad för att vara flexibel och anpassningsbar till din utbildningstakt, så du kan studera när det passar dig bäst.

Resultat

Våra tidigare deltagare har upplevt en märkbar förbättring i sin försäljningskompetens och säljresultat efter att ha gått vår säljutbildning på distans. Kursen ger dig verktygen du behöver för att öka din försäljning, stärka dina kundrelationer och utveckla din karriär inom försäljning.

När du har genomfört kursen får du också ett kursintyg som bekräftar din kompetens och dina kunskaper inom försäljning.

Vad kostar en säljutbildning på distans?

Bisevos säljutbildning på distans är tillgänglig från 950 kr/månad. Det gör den till en prisvärd lösning för dig som vill investera i en säljutbildning utan att behöva spendera en förmögenhet.

Nästa steg

Om du är redo att ta dina säljkunskaper till nästa nivå så är det dags att anmäla dig till Bisevos säljutbildning på distans. Klicka på länken nedan för att registrera dig redan idag.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina försäljningsmål!

Om kursen

Omfattning
Filmer och quiz
Appen Bisevo Gamification
Följ din utveckling i appen
Checklistor

Tillval
Utbildning i klassrum eller på distans

Tid
Ca 6 månader

Antal
Passar både enskilda och grupper

Pris
Från 950kr/deltagare och månad.

Referenser

DAVID LUNDQVIST
Account Manager Food & Beverage Sweden på ECOLAB

”Tack för en väldigt bra utbildning som har gett mig verktyg att lyckas i min roll som säljare. Det var nytt för mig att genomföra utbildning digitalt i Teams. Det har fungerat lika bra som ”vanliga” fysiska träffar samt att det var en tidsbesparing.”

NAJIB ALIZADEH
Bilsäljare och företagare

Jag deltog i Bisevos online säljutbildning med coachning, webinars och gamification. Utbildningen hjälpte mig att bli mer organiserad och att se på försäljning på ett positivt sätt!


ROGER EMERICSSON
Gruppchef på ÅF

Jag tyckte om inriktningen på utbildningen, kopplat till strategier för olika moment inom affärsmannaskap. Jag gillade också träningsappen med saker som är viktiga att tänka på inför och efter kundmöten


ANDREAS FAGERHOV & ALEXANDER FAGERHOV
Grundare & konsulter på Offshore IT

”Vi är väldigt nöjda med online utbildningen vi fick från Bisevo, vi två som gick den känner oss redo att ta oss an världen! Vi har lärt oss hela säljprocessen och känner oss mycket mer säkra nu när vi ringer kunder och är ute på kundmöten. Tack för det!”

HELEN ASPLUND
Sektionschef Storkök, BA Buildings, AFRY

”Tack för en bra kurs. Har lärt mig så mycket och säljarbetet är numera lustfyllt.”

Rulla till toppen