Säljutbildning i Stockholm

Vår kurs hjälper dig att utveckla dina kunskaper och förbättra din förståelse för försäljning på ett strukturerat och effektivt sätt.

Vill du gå en säljutbildning i Stockholm?

Vår säljutbildning är utformad för att hjälpa säljare och säljchefer att förbättra sina försäljningsförmågor och öka sin försäljningsframgång. Vi erbjuder en flexibel säljkurs som är utformad för att passa din tid och livsstil.

Utbildare

Bisevos vd Stefan Hallberg leder denna kurs tillsammans med våra utbildningspartners. Stefan har arbetat som säljutbildare i 11 år, mottagit fyra Gasellutmärkelser och blivit utsedd till årets företagare.

Kursinnehåll

Vår säljutbildning omfattar alla viktiga aspekter av försäljning, inklusive försäljningstekniker, förhandlingstekniker, kundhantering, säljprocess och mycket mer. Kursen har utformats för att passa alla nivåer och hjälpa dig att nå din fulla potential.

För vem?

Vår säljutbildning i Stockholm är utformad för att passa säljare, säljchefer och vd:ar som vill säljträna. Du är välkommen att delta oavsett om du är erfaren eller just har påbörjat din säljkarriär.

Inga förkunskaper krävs för att ta del av vår säljutbildning. Vi välkomnar alla som är redo att lära sig och förbättra sina säljfärdigheter.

Om kursinnehållet

Bisevos kursmaterial är utvecklat av erfarna säljutbildare. Över tusen kursdeltagare har genomfört våra utbildningar. 

Omfattning och metod

Vår säljutbildning på distans pågår i ca 6 månader, men du kan avsluta kursen tidigare om du önskar. Kursen är självstudiebaserad, vilket ger dig friheten att studera i din egen takt och på din egen tid.

Resultat

Vår säljutbildning har visat sig förbättra försäljningsresultaten för våra deltagare. Vi är säkra på att vår kurs kommer att ge dig de verktyg du behöver för att nå nya höjder i din försäljningskarriär.

Efter avslutad kurs kommer du att få ett kursintyg som bekräftar dina nya säljfärdigheter.

Vad kostar en säljutbildning i Stockholm?

Vår säljutbildning i Stockholm kostar från endast 950 kronor i månaden. Vi har gjort det möjligt för alla att ha tillgång till högkvalitativ säljträning.

Nästa steg

Börja din resa mot att bli en framgångsrik säljare genom att anmäla dig till vår säljutbildning i Stockholm redan idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå din fulla potential inom försäljning!

Om kursen

Omfattning
Filmer och quiz
Appen Bisevo Gamification
Följ din utveckling i appen
Checklistor

Tillval
Utbildning i klassrum eller på distans

Tid
Ca 6 månader

Antal
Passar både enskilda och grupper

Pris
Från 950kr/deltagare och månad.

Referenser

DAVID LUNDQVIST
Account Manager Food & Beverage Sweden på ECOLAB

”Tack för en väldigt bra utbildning som har gett mig verktyg att lyckas i min roll som säljare. Det var nytt för mig att genomföra utbildning digitalt i Teams. Det har fungerat lika bra som ”vanliga” fysiska träffar samt att det var en tidsbesparing.”

NAJIB ALIZADEH
Bilsäljare och företagare

Jag deltog i Bisevos online säljutbildning med coachning, webinars och gamification. Utbildningen hjälpte mig att bli mer organiserad och att se på försäljning på ett positivt sätt!


ROGER EMERICSSON
Gruppchef på ÅF

Jag tyckte om inriktningen på utbildningen, kopplat till strategier för olika moment inom affärsmannaskap. Jag gillade också träningsappen med saker som är viktiga att tänka på inför och efter kundmöten


ANDREAS FAGERHOV & ALEXANDER FAGERHOV
Grundare & konsulter på Offshore IT

”Vi är väldigt nöjda med online utbildningen vi fick från Bisevo, vi två som gick den känner oss redo att ta oss an världen! Vi har lärt oss hela säljprocessen och känner oss mycket mer säkra nu när vi ringer kunder och är ute på kundmöten. Tack för det!”

HELEN ASPLUND
Sektionschef Storkök, BA Buildings, AFRY

”Tack för en bra kurs. Har lärt mig så mycket och säljarbetet är numera lustfyllt.”

Rulla till toppen