WEBBINARIUM

Effektiv förändringsledning med gamification och OBM

Är du nyfiken på gamification? Eller vill du bli bättre på att leda förändring? Den 18 april kör vi ett webbinarium för just dig. Boka din plats redan idag!

Enkelt förklarat innebär gamification att man använder element från speldesign i andra sammanhang än just spel. Syftet kan till exempel vara att skapa nya goda vanor, effektivisera inlärning eller göra uppgifter mer stimulerande.

Genom att kombinera dessa spelelement med lärdomar från forskning i beteendeförändring får vi ett effektivt verktyg för förändringsledning. Ett verktyg som du kan använda för att engagera dina medarbetare och hjälpa dem att utveckla nya vanor – samtidigt som ni utmanas och har roligt tillsammans.

Några exempel på områden som vi har hjälpt företag med är försäljning, lönsamhet, ledarskap, processer, säkerhet och hållbarhet. Vi har också kunder som använder integrationsmöjligheterna i vår plattform för att förbättra användningen av andra system, exempelvis ett CRM eller ett LMS.

Kursinnehåll

Vem passar detta för?

Du har mest nytta av det här webbinariet om du arbetar med att leda förändring, till exempel som chef, verksamhetsutvecklare eller konsult. Några som brukar uppskatta våra webbinarier är försäljningschefer, digitaliseringsansvariga, HR-chefer och vd:ar. Men andra är givetvis också välkomna att delta!

Föreläsare

Stefan Hallberg

Stefan Hallberg har jobbat med utbildning och digitala plattformar i mer än 20 år. Innan han grundade Bisevo var han vd för ett av Sveriges största digitala utbildningsföretag.

Leif E Andersson

Leif Andersson är psykolog och författare till boken OBM-boken Psykologi för ledare. Han har stor erfarenhet av att utbilda i konstruktivt och positivt ledarskap.

Datum: 18 april 2024

Tid: 8.00–8.50

Plats: Online

Pris: Kostnadsfritt

Anmälan

Rulla till toppen