8 vanliga frågor om Bisevo Gamification

Att träffa potentiella kunder är alltid lärorikt och inspirerande. Vi försöker ställa så många frågor vi kan och får ofta intressanta frågor tillbaka. I den här artikeln har vi samlat några av de vanligaste funderingarna om vår app Bisevo Gamification.

Den 10 november arrangerade vi ett webbinarium om förändringsledning med gamification och OBM. Stort tack till alla som deltog!

För att sammanfatta så pratade vi om effektiva metoder för att driva beteendeförändringar i praktiken, där positiv feedback och belöningar är de mest framgångsrika strategierna. Vi betonade att belöningar skapar en positiv spiral av goda vanor, medan bestraffning ofta visar sig vara mindre effektiv.

Vi demonstrerade också hur Bisevo Gamification-appen kan göra förändringsresan både rolig och enkel. Med endast cirka 30 sekunder om dagen per användare kan man, med hjälp av appen, leda en hel grupp mot att skapa och upprätthålla nya vanor på bara några månader.

Några av de frågor deltagarna ställde under webbinariet känner vi igen sedan tidigare kundmöten och utbildningar, så vi kände att det kunde vara en god idé att sammanställa dem. Här kommer de!

1. Vad kostar det?

Vid årsavtal och upp till 50 användare kostar licenserna endast 148 kr per användare och månad.

2. Hur kommer vi igång?

Vi assisterar er med att sätta upp ert första spel, oftast med endast ett eller två online-möten. Vi kan även lansera ert spel internt och ge löpande uppföljning och korrigeringar.

3. Kan vi administrera allt själva?

Absolut, ni får tillgång till ert företags administrationsida.

4. Vad passar att driva och spelifiera i appen?

Allt som går att definiera som en uppgift som kan påverkas. Från att coacha varandra till att ge positiv feedback, träna, jobba hälsosamt, ringa kunder, boka möten, presentera för kunder, använda skyddsutrustning, tidrapportera, hålla effektiva möten och mycket mer.

5. Måste alla tävla?

Tävling är valfritt, och man kan ta bort topplistan om så önskas. Vanligtvis tävlar lag, kontor och orter, och fokus ligger på gemensamma mål även under tävlingsmoment.

6. Hur vet vi att det fungerar?

Ni får tillgång till detaljerad data och statistik, och i de flesta fall ser man tydliga förbättringar, inklusive ökad trivsel, lönsamhet och försäljning.

7. Vad brukar användarna tycka?

Med ca 85 % aktiva användare kan vi säga att de flesta tycker att det är både roligt och givande. Vi prioriterar att löpande fråga användarna om deras åsikter för att justera innehållet och belöningarna efter deras önskemål.

8. Vilka är de vanligaste belöningarna?

Gemensamma och sociala aktiviteter, som middagar, tårtor, resor och konferenser, är vanligast. Vissa använder även appen för att samla in pengar till välgörenhet, medan biobiljetter och trisslotter är andra populära belöningsval.

Låt oss tillsammans skapa positiva förändringar och framgångsrika vanor! 💪

Vill du veta mer?

Om du är nyfiken på hur du kan använda gamification för att skapa förändring i din egen verksamhet är du välkommen att kontakta oss!

Rulla till toppen