Säljkurs för B2B-säljare

Vår kurs är utformad för att hjälpa säljare att öka sin försäljning inom B2B och ger dem verktygen som krävs för att nå ett högre försäljningsresultat.

Säljutbildningen som ger dig fler B2B-affärer

Du kan välja att genomföra detta säljträningsprogram helt och hållet i vår app Bisevo Gamification, eller komplettera med en säljtränare som utbildar via Teams eller i klassrum. 

I appen hittar du utbildningsfilmer, uppgifter att träna på och checklistor för exempelvis kundmöten. Appen är utformad som ett självcoachningsverktyg med spelmoment.

Du kan genomföra säljträningsprogrammet helt på egen hand, men det blir roligare om ni är en grupp som coachar och peppar varandra.

Utbildare

Bisevos vd Stefan Hallberg leder denna kurs tillsammans med våra utbildningspartners. Stefan har arbetat som säljutbildare i 11 år, mottagit fyra Gasellutmärkelser och blivit utsedd till årets företagare.

Kursinnehåll

I den här kursen fokuserar vi på följande områden:

  • Försäljningsprocessen för B2B
  • Prospektering och kundbearbetning
  • Kundmöten och presentationer
  • Offertarbete och avslut
  • Relationsskapande försäljning och marknadsföring

För vem?

Kursen är perfekt för B2B-säljare som vill säljträna, oavsett om de är nybörjare eller erfarna. Den passar alltså alla som gör affärer med andra företag och har kundkontakt. Exempelvis säljare, kundtjänstmedarbetare, konsulter och chefer.

Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta i kursen. Träningsprogrammet startar grundläggande och blir mer avancerat i slutet. Innehållet kan också anpassas till gruppen.

Om kursinnehållet

Bisevos kursmaterial är utvecklat av erfarna säljutbildare. Över tusen kursdeltagare har genomfört våra utbildningar. 

Omfattning och metod

Kursen pågår i ca 6 månader och kan tas på distans eller i klassrum. Du bestämmer själv över din egen utbildningstakt och kan anpassa kursen efter dina behov.

Resultat

Efter avslutad kurs kommer du att ha ökat din förståelse och kompetens inom B2B-försäljning. Du kommer att ha de färdigheter som krävs för att förbättra dina försäljningsresultat och uppnå dina mål.

När du har genomfört kursen får du också ett kursintyg som bevis på din kompetens inom B2B-försäljning.

Vad kostar en B2B-säljkurs?

Från endast 950 kr/månad kan du anmäla dig till vår kurs.

Nästa steg

Anmäl dig till vår utbildning för B2B-säljare redan idag och ta steget mot att förbättra din försäljningsförmåga och öka dina resultat. Det är enkelt att komma igång!

Om kursen

Omfattning
Filmer och quiz
Appen Bisevo Gamification
Följ din utveckling i appen
Checklistor

Tillval
Utbildning i klassrum eller på distans

Tid
Ca 6 månader

Antal
Passar både enskilda och grupper

Pris
Från 950kr/deltagare och månad.

Referenser

DAVID LUNDQVIST
Account Manager Food & Beverage Sweden på ECOLAB

”Tack för en väldigt bra utbildning som har gett mig verktyg att lyckas i min roll som säljare. Det var nytt för mig att genomföra utbildning digitalt i Teams. Det har fungerat lika bra som ”vanliga” fysiska träffar samt att det var en tidsbesparing.”

NAJIB ALIZADEH
Bilsäljare och företagare

Jag deltog i Bisevos online säljutbildning med coachning, webinars och gamification. Utbildningen hjälpte mig att bli mer organiserad och att se på försäljning på ett positivt sätt!


ROGER EMERICSSON
Gruppchef på ÅF

Jag tyckte om inriktningen på utbildningen, kopplat till strategier för olika moment inom affärsmannaskap. Jag gillade också träningsappen med saker som är viktiga att tänka på inför och efter kundmöten


ANDREAS FAGERHOV & ALEXANDER FAGERHOV
Grundare & konsulter på Offshore IT

”Vi är väldigt nöjda med online utbildningen vi fick från Bisevo, vi två som gick den känner oss redo att ta oss an världen! Vi har lärt oss hela säljprocessen och känner oss mycket mer säkra nu när vi ringer kunder och är ute på kundmöten. Tack för det!”

HELEN ASPLUND
Sektionschef Storkök, BA Buildings, AFRY

”Tack för en bra kurs. Har lärt mig så mycket och säljarbetet är numera lustfyllt.”

Rulla till toppen