Jobba hemifrån, socialt och strukturerat

Vill du hjälpa ditt team att fokusera på att göra rätt saker på rätt sätt? I så fall kan gamification hjälpa dig. 

Vi på Bisevo vill erbjuda dig vår gamification app kostnadsfritt under två veckor för att underlätta för dig och ditt team under dessa exceptionella omständigheter som råder just nu.

För dom flesta av oss är det svårt att ändra på våra beteenden, även fast vi vill och vet vad vi borde göra.

Alla som har någon form av ledande position vet också att det är ännu svårare att utveckla nya vanor hos andra personer, även fast det kan vara befogat och alla förstår varför.

Det är här gamification och organisational behaviour management, OBM, kommer in i bilden. Gamification innebär att man använder sig av spelelement i andra sammanhang än spel, exempelvis inom företagsutveckling eller utbildning.

Vi vågar påstå att gamification fungerar i alla typer av organisationer som vill utveckla sitt arbetssätt. 

Rent praktiskt använder man sig av en app, eller en webbsida. Där fyller man i vad man har gjort, svarar på frågor, utbildar sig, får och samlar poäng, följer sin egen utveckling och kan jämföra sig med andra. Spelen sätter fokus på något under en lagom lång period, så länge som behövs för att alla ska börja få till en sund vana. Därefter kan man välja ett nytt innehåll.

Det finns färdigt innehåll för medarbetare som helt eller delvis jobbar med ledarskap eller försäljning och man kan också lägga till eget innehåll.  

Vi kan komplettera träningsappen med online coachning och utbildning i Teams.

För att prova appen kostnadsfritt i två veckor, kontakta oss via mail eller genom att fylla i kontaktformuläret.  

Rulla till toppen