Gamification-företaget Bisevo växlar upp och tar in ny delägare via nyemission

Stefan Hallberg, vd för Bisevo. Foto: Poxen

Bisevo har genomfört en framgångsrik nyemission vars resultat ska användas i en ökad satsning på försäljning och marknadsföring. Investeraren Christian Melander går in som ny delägare.

”Vårt syfte med nyemissionen är att kunna gasa på med försäljning och marknadsföring för att nå nästa steg i Bisevos tillväxtresa. Jag är stolt över att så många investerare har visat intresse för oss, det är ett kvitto på att vårt erbjudande ligger rätt i tiden”, berättar Stefan Hallberg, vd för Bisevo.

Bisevos bolagsvärdering var 25 miljoner kronor före nyemissionen. Det resta kapitalet kommer primärt att användas till att stötta Bisevos tillväxt enligt bolagets affärsplan.

”Efter att ha träffat ett antal intressenter kände vi att Christian Melander var en perfekt matchning för oss. Med sin erfarenhet av avancerade tekniska plattformar och internationell försäljning av B2B-programvara blir han en värdefull tillgång. Vi är glada över att välkomna honom som delägare”, fortsätter Stefan.

Christian Melander kommer senast från en tjänst som utvecklingschef på det amerikanska techbolaget Pure Storage, men är i dag investerare på heltid.

”Gamification är ett spännande sätt att angripa en problematik som organisationer har dragits med i alla tider. Företag som vill genomföra beteendeförändringar placerar vanligtvis sina medarbetare i skolbänken. Men utbildningar tar mycket tid i anspråk, så det är inte ovanligt att det möts av motstånd. Gamification är mindre tidskrävande och väcker dessutom ett starkare engagemang. Jag ser stor tillväxtpotential i Bisevo och deras erbjudande.”

Stefan Hallberg har sett ett ökat intresse för Bisevos tjänst under 2022 och är optimistisk:

”Alla organisationer har svårt att få till nya rutiner och beteendeförändringar i praktiken. Vi hjälper dem att klara av tuffa utmaningar på ett roligt och tydligt sätt. Vår app fungerar som ett spel där man utvecklas i flera nivåer, peppar varandra, får belöningar och når mål. Nu ska vi skala upp och ser fram emot att växa i Sverige och på andra marknader. I fem år har vi testat oss fram till den plattform som vi nu har nöjda kunder på. Det ska bli kul att äntligen få trycka på tillväxtknappen!”

Kontaktperson

Stefan Hallberg, grundare och vd
stefan.hallberg@bisevo.se
070-733 14 72

——————–

Om Bisevo

Bisevo hjälper organisationer att driva förändring och skapa goda vanor genom gamification. Bolaget har en bred kundgrupp som använder deras tjänst för att utvecklas inom försäljning, säkerhet, hållbarhet, ledarskap och andra delar av sin verksamhet. Några av kunderna är Granitor, AFRY, Mellanskog, Frontit, Stua, GlobalConnect och Siemens.

Om Bisevos tjänst

Spelen skapas av kunderna själva, eller i samarbete med Bisevos partners. På vägen mot sina mål får användarna belöningar i form av poäng och medaljer som sedan kan omvandlas till presentkort eller gåvor till välgörenhet. Spelplattformen går att koppla till andra system för automatisk uppdatering av användarnas framsteg, eller uppdateras manuellt av användarna själva.

Om Stefan Hallberg

Stefan var tidigare vd på Xtractor i tio år och var med om att bygga upp det till Sveriges största bolag inom digitalt lärande, med en omsättning på 100 miljoner kr.

Rulla till toppen